Nyheder


De skæve Springere Mix (DSP)
Tilmeld/Læs mere - (1)

CrossGym (CROSS)

CrossGym  udfordrer dig og giver dig styrke og kondition som ingen anden motionsform. CrossGym  er et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser. Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede. Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge ketlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper kun mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige. Kom glad, kom frisk og tag kampen op. Husk håndklæde og rigeligt med vand.

Yderligere info tlf.  29441656.

Tilmeld/Læs mere - (5)

Damegymnastik (DAM)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Formiddagsmotion (FORM)
Tilmeld/Læs mere - (2)

Manpower (MAN)
ManPower – CrossGym KUN for mænd) 
Trænger du til at komme op af sofaen og gøre noget godt for dig selv og din krop? Eller vil du bare gerne træne sammen med andre og blive udfordre både på styrke og udholdenhed?
Så er dette hold lige noget for dig! Holdet er kun for mænd – og der er plads til alle uanset størrelse, alder og fysisk form (eller mangel på samme ). Der arbejdes både med øvelser med egen kropsvægt samt forskellige redskaber blandt andet kettler, vægtstænger og håndvægte, og træningen tilpasses, så alle kan være med. Vi træner en gang om ugen og foruden at få god træning bliver du en del af et fællesskab med plads til sjov og hygge. 
For yderligere ionformation kontakt Susanne tlf. 29441656.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates/yoga (PIL/YO)
Tilmeld/Læs mere - (2)

Spring for drenge (SPRING)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring/rytme (SPR)
Tilmeld/Læs mere - (3)

Stolemotion (STOL)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Step (STEP)

Her skal ingen være skræmt for at deltage - vi opbygger stille og roligt en stepserie, - trin for trin, så vi til sidst er supergode og kan skrue op for tempoet og holde en fest. Mange trin går igen uge efter uge krydret med nye efterhånden som sæsonen skrider frem, men serierne vil aldrig være ens.

Sidst i timen vil der være en let bodytoning (mave,baller, lår og ryg).

Simpel step til glad musik.

Husk håndklæde og vand. 

Yderligere info tlf. 29441656. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Mor/Far/Barn (MFB)
Mor/Far/Barn 1-3 år.
På holdet vil der være udfordringer for børn og voksne med sanglege og bevægelse til styrkelse af motorikken, og udfordrende redskabsbaner.
I Asgårdshallen er der mulighed for et slaraffenland af mange redskaber og springgrav med mulighed for, at alle kan mosle rundt, få sved på panden og have det sjovt.
For yderligere oplysning kontakt Josefine tlf.  20617221, Jørgen tlf. 30826912 eller Lillian tlf. 24846323
Tilmeld/Læs mere - (0)

Krudtugler-piger 5 år - 1. kl. (Krudt)
Opvarmning med forskellige små rytmeøvelser efterfulgt af redskabsbaner. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå til gymnastik, og så skal vi helst have sved på panden.
 
For yderligere oplysning kontakt Lillian tlf. 24846323.
     
Tilmeld/Læs mere - (0)

Mini-mix (MIMIX)
Basisgymnastik med opstart af spring på redskaber for friske piger og drenge. Der er også plads til at lege.
 
For yderligere oplysning kontakt Josefine tlf. 20617221 eller Line  tlf. 22280199.
Tilmeld/Læs mere - (0)
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer